BrainMax LAUF Protein, nativní syrovátkový protein, 1000 g Hmotnost: 1000g, Příchuť: Karamel


999 Kč

Ve slevě produkt BrainMax LAUF Protein, nativní syrovátkový protein, 1000 g Hmotnost: 1000g, Příchuť: Karamel od výrobce BrainMax u nás najdete zlevněný za 999 Kč.

Pokud chcete to nejlepší, pak je nativní syrovátka tou jedinou volbou. Díky šetrné technologii výroby za studena přímo z čerstvého mléka nedochází k znehodnocení křehkých vazeb mezi aminokyselinami a tím je pro tělo lépe stravitelný a využitelný pro budování svalů. Šetrná výroba navíc zajišťuje i přirozeně  vyšší koncentraci   BCAA (téměř 7 g)  a  proanabolického leucinu. Dělejte nejlepší výsledky na  100% přírodní NATIVNÍ proteinové konfiguraci ! Vyniká skvělou   chutí, vůní a krémovou konzistencí.   Je dochucen pouze stévií a přírodním aroma.   Pozor: Způsobuje závislost :) Neobsahuje  žádné příměsi, barviva  či  syntetická sladidla. Garantujeme absolutní čistotu a účinnost. Lauf protein  je složen z 50% z nativního koncentrátu a z 50% z nativního izolátu. V koncentrátu se nacházejí imunoglobuliny, laktoferin a další látky prospěšné pro náš organismus. Zatímco izolát zajišťuje  vysoký obsah bílkovin.   Spojením vznikl  pro tělo velmi dobře využitelný protein , který je vhodný  pro podporu zdraví  a  doplnění  bílkovin  z toho  nejkvalitnějšího zdroje! Svou kvalitou, stravitelností a čistotou nemá konkurenci. Rozdíl mezi  nativním syrovátkovým proteinem  a   běžným “sýrovým” syrovátkovým proteinem Nativní syrovátkový protein se vyrábí za studena přímo z čerstvého mléka od krav pasoucích se na pastvinách a krmených trávou. Zatímco “sýrový” syrovátkový protein se vyrábí ze sýru, přesněji řečeno z vedlejšího produktu vzniklého při výrobě sýru, syrovátky. Běžný syrovátkový protein je tedy oproti nativnímu proteinu více zpracovanou potravinou a při procesu výroby dochází k degradaci aminokyselin i prospěšných látek, neboť se nejdřív musí mléko pasterizovat zahřátím, poté se za vyšších teplot vyrábí sýr a v poslední fázi výroby ještě dochází k zahřívání syrovátky získané ze sýru, aby byl vyroben syrovátkový protein. Zatímco u nativního proteinu  dochází pouze k jedné pasterizaci  na začátku při výrobě mléka a poté se filtrací  přímo z mléka šetrně za nízkých teplot  získává nativní syrovátkový protein  bez degradace křehkých vazeb mezi aminokyselinami. Výsledným produktem je pak protein mimořádně kvalitní, čistý a pro tělo velmi dobře vstřebatelný i stravitelný. Nativní protein se vyznačuje vyšší koncentrací aminokyselin ( 7 g BCAA na dávku ) a tělu prospěšných látek ( laktoferin ,  imunoglobulin ). Nativní protein je kaviárem mezi proteiny.   Studie ukazují, že nativní syrovátkový protein zvyšuje koncentraci aminokyselin v krvi více než běžný syrovátkový protein nebo mléko, což by mohlo zjednodušeně řečeno prodloužit čas pro budování svalů v těle Šetrná výroba proteinu z nativní syrovátky Jeden z důvodů, proč si nativní syrovátka vede tak dobře v obsahu a vstřebatelnosti bílkovin, je výrobní proces.   U proteinu z nativní syrovátky dochází k  pasterizaci pouze jednou , zatímco u syrovátkového proteinu dvakrát. Tím může dojít k denaturaci (znehodnocení) bílkovin a navíc  výroba nativního syrovátkového proteinu probíhá procesem  mikrofiltrace   za studena (teplota do 10°C).   Jednoduše řečeno lze říci, že výroba nativního syrovátkového proteinu je natolik šetrná, že si díky tomu protein zachová množství bílkovin i vyšší množství aminokyselin. DIAAS - index kvality bílkovin Nejen obsah bílkovin, ale také stravitelnost aminokyselin, je důležitý údaj, o který se zajímat. Nativní syrovátkový protein si v tomto  hodnocení DIAAS (digestible indispensable amino acid score)   vede skvěle. Jde o zhodnocení bílkovin na základě  vstřebatelnosti   a   stravitelnosti aminokyselin.  Jinými slovy o jak kvalitní bílkovinu z hlediska vstřebatelnosti v organismu se jedná. A nativní syrovátka obsazuje v hodnocení DIAAS přední příčky.
Hmotnost 1000g
Příchuť Karamel
obsah balení 1000 g
příchuť karamel, vanilka, čokoláda, skořicová rolka, arašídy v čokoládě
protein nativní syrovátkový